Faárverési hirdetmény - Gulovics, Viktor
Text oznamu o dražbe dreva z bývalého urbariálneho panstva v regióne obce Roškovce. Samotná dražba sa uskutoční v obci Vyšné Čabiny. Oznam predkladá člen predstavenstva Viktor Gulovics.