Szabad Liceum
Správa o tom, že v Humennom v šk. r. 1909/1910 opätovne začína Slobodné lýceum (prednáškový cyklus). Prvú prednášku prednesie riaditeľ meštianskej a vyššej obchodnej školy Alex (Elek) Cseh na tému súčaného vzdelávania dňa 21. 11. 1909 v kresliarni školy.