Szinnán járda
Správa o tom, že v novembri 1909 sa dokončil chodník v Snine, ktorý vedie až ku železničnej stanici. Najväčšiu zásluhu na vybudovaní chodníka má hlavný slúžny barón [Ľudovít (Lajos)] Fischer.