Modern fehérnemü varrónő
Oznam o to, že krajčírka Aladárné [?] Práger ponúka svoje služby - šitie bielizne pre obyvateľov Humenného a okolia. Doteraz pôsobila v Budapešti, odkiaľ sa spolu s manželom - strihačom kožených výrobkov presťahovala do Humenného.