Nagy Ferenc...
Správa o tom, že František (Ferenc) Nagy, dlhoročný kuchár grófskej rodiny Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) si otvára samostne hostinec neďaleko Budapesti v Rákosszentmihályi (HU) 20. 11. 1909.