Szabad lýceum
Správa o tom, že 5. 12. 1909 odznie ďaľčia prednáška z cyklu prednášok Slobodné lýceum. Prednášať bude profesor vyššej obchodnej školy Ján (János) Neuwirth na tému Najčastejšie otravné látky (A gyakori mérgező anyagok). Prednáška bude doplnená o kultrúny program.