Mütanrendőri bejárás
Správa o úradnom odskúšaní novovybudovanej železničnej trate Humenné-Stakčín dňa 27. 11. 1909. Mesto zastupoval Július (Gyula) Durcsinszky, za okres bol prítomný Mikulás (Miklós) Haraszthy a ako člen riaditeľskej rady Ondrej (Andor) Harmatta.