Telefón Homonnán
Úvodník skepticky rozoberá tému aktuálneho zavedenia telefónu do Humenného, s tým že hovorné v mieste by bolo 120 korún ročne, ale 240 korún, ktoré by bolo potrebné zaplatiť ak klienti chcú aj medzimestské spojenie by už veľmi ovplyvnil rodinný rozpočet.