Szabad liceum
Glosa hodnotí ďalšiu z prenášok Slobodného lýcea, ktorá odznela z úst profesora vyššej obchodnej školy Jána (Jánosa) Neuwirtha na tému jedovatých látok - forsforu a arzénu. Najbližšia prednáška bude 19. 12. 19809, prednášateľ profesor meštianskej školy Móric Sándor na tému Historický a technický vývoj (Történelmi és technikai fejlődés).