Karácsony előtt - R. lelkész
V úvodníku sa autor venuje úvahe na tému Vianoc, ktoré majú byť sviatkom pokoja a lásky k blížnym, čo však v skutočnosti tak nie. [Autor je pravdepodobne regionálny farár - ostáva na dešifrovanie.]