Pályazatok
Správa o tom, že sa vypisuje konkurz na obsadenie miesta obvodného lekára v Medzilaborciach, s platom 1600 korún + poplatky za návštevy, cestovné atď. a konkurz na miesto pomocného notára v Ohradzanoch s platom 1000 korún. Termín odovzdania prihlášok je 20. december 1909 u hlavného slúžneho v Humennom.