Spatz Gyula...
Daňový kontrolór Július (Gyula) Spatz ukončil svoju činnosť v Humennom a 22. 12. 1909 odcestoval z Humenného do Duna-Abony (HU) do svojho nového pôsobiska. Kladné hodnotenie jeho činnosti.