Halálozás
Správa o smrti Berty (Károlyné) Bálint rodenej Berta Toperczer v Stropkove v decembri 1909. menovaná bola manželkou stropkovského právnika Ľudovíta (Lajos) Dobrovay-ho a matkou dcéry Gizely Bálin a syna Bélu Bálinta, ktorý pôsobí ako profesor v Budapešti.