A homonnai fürdő...
Glosa kladne hodnotí prevádzku mestských kúpeľov v Humennom, ktorých prevádzkovateľom i majiteľom je židovská náboženská obec. Cena za výstavbu kúpeľov bola 72 tisíc korún, návratnosť skoro žiadna.