Búcsú - Spatz, Július
Text verejnej rozlúčky bývalého humenského daňového konrtrolóra Júliusa (Gyula) Spatza so širokou verejnosťou Humenného zo dňa 21. 12. 1909, keđže odchádza pracovať do mestečka Duna-Adony.