Lyceum
Správa o úspešnom priebehu pokračovania cyklu prednášok v rámci Slobodného lýcea v Humennom na ktorom dňa 9. 01. 1910 odzneje prednáška stredoškolského profesora Mikuláša (Miklós) Poósa na tému moderných maďarských spisovateľov (neuvedené ktorých). Akciu sprevádzal kultúrny program.