Személyi hir
Správa o tom, že grófska rodina Andrášiovcov navštívila Humenné 29. 12. 1909. Pokiaľ gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) sa zaoberal správou svojho majetku v Humennom, jeho dvaja synovia Imrich (Imre) a Michal (Mihály) poľovali v lesoch Brestova.