Karácsonyi ünnepély
Správa o úspešnom vianočnom podujatí, ktoré zorganizoval učiteľ obecnej školy v Papíne Rudolf (Rezső) Grusz v decembri 1909. Slávnostný prejav predniesol dekan-farár Valentín (Bálint) Kozsár. Rozdelené boli aj darčeky pre žiakov školy.