Nőegyleti közgyűlés - -ó.
Referát z výročnej schôdze Humenského dobročinného židovského ženského spolku (A homonnai Izr. Jótékony Nőegylet) konaného 26. 12. 1909. Rokovanie otvorila spolková predsedníčka (Dr. Ervinné) Moskovics. Ročné hlásenie predniesol spolkový tajomník [Samuel Lengyel].