Előléptetés
Úradný lekár mesta Dobšiná Dr. Ján (János) Adriányi, ktorý pôsobil na fronte ako pomocný záložný lekár bol v decembri 1914 kráľom vymenovaný za hlavného lekára. Správu priniesol "Hivatalos Lap".