Elhúnyt hősök
Správy o úmrtiach dvoch Rožňavčanov na severnom fronte pri meste Krakow (PL). Právny praktikant Alexander (Sándor) Kovács ml., práporčík 25. pešieho pluku zomrel na následky zranení v novembri-decembri 1914. Bol zamestnaný ako zapisovateľ pri Mestskom žandárskom úrade v Rožňave (városi rendőrkapitányi hivatal irnoka). Bol synom mešťana Alexandra (Sándor) Kovácsa st. Rožňavský advokát Dr. Imrich (Imre) Brambring bol ranený dňa 21. 11. a zomrel dňa 4. 12. 1914 v krakovskej nemocnici. Pôsobil ako poručík pri 5. Pešom pluku.