Aranyat vasért
Na konto nadácie rýchlej pomoci Auguszta bolo v rámci akcie "Zlato za železo" prostredníctvom zbierky zhromaždenej u obchodníka Žigmunda (Zsigmond) Kirschnera zozbieraných veľa predmetov z drahých kovov. Článok prináša prehľady darcov.