Árverési hirdetményi kivonat - Lenkey, Ladislav
Oznámenie Ladislava (László) Lenkeyho, vedúceho Pozemkovej knihy pri Okresnom súde v Revúcej (RV) zo dňa 23. 09. 1912 o konaní dražby nehnuteľností, vlastníkmi ktorých sú Ondrej (András) Bosela koszák a Juraj (György) Bosela kozsák, obyvatelia Šumiacu. Keďže nesplnili pohľadávky voči Pohronskej sporiteľni. Dražba sa vykoná dňa 2. 12. 1912 v obci Šumiac.