Halálozás
Správa o úmrtí kantora-učiteľa na dôchodku Jána (János) Droppa vo veku 92 rokov. Bol aktívny v Spolku učiteľov ľudových škôl Gemersko-malohontskej župy. Zúčastnil sa národooslobodzovacieho boja v rokoch 1848/1849. Dlhšiu dobu bol väznený.