Közéleti sikerek - N. A. (= Nagy, Alexander), Dr
Úvaha na tému verejného a spoločenského diania v Uhorsku. [Autor je pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]