Iskolaszentelés
Správa o slávnostnej vysviacke rímskokatolíckej ľudovej školy v Hrabovci nad Laborcom dňa 30. 12. 1909, ktorú vykonal titulárny kanonik Andrej (Endre) Lehoczky za spolupráce obecného farára Františka (Ferencz) Kalosiho. Za učiteľa bol vymenovaný Július (Gyula) Lefko.