Takarékpénztári hir
Správa o tom, že Sečovská sporiteľňa a úverná pokladnica (pobočka Humenné) vymenovala do riaditeľskej rady [lekára] Dr. Jána (János) Szekeráka v januári 1910 na uvoľnené miesto po odstupujúcom Ondrejovi (András) Harmattovi.