Liceum
Správa o tom, že v rámci prednáškového cyklu Slobodné lýceum odznie v Humennom 9. 01. 1910 prednáška stredoškolského profesora Mikuláša (Miklós) Poósa na tému moderná maďarská literatúra. Akcia bude doplnená bohatým kultúrnym programom.