Farsangi mulatság
Správa o tom, že Humenský dobročinný ženský spolok organizuje spoločenskú zábavu spojenú s divadelným ochotníckym predstavením v Humennom dňa 15. 01. 1910. Predvedú veselohru v jednom dejstve Cestovanie smerom ku ovdoveniu (Utazás az özvegységfelé).