Mozi
Vedenie kina Apollo v Rožňave informuje verejnosť o pripravovanej premiére filmu Život Ježiša, jeho utrpenie a smrť dňa 13. 12. 1914 (v nedeľu). Film odporúčajú aj najvyšší cirkevní predstavitelia.