Xav. szt. Ferencznek...
Pri príležitosti slávnosti patróna žiackeho kostola v Rožňave - sv. Františka Xaverského sa konala začiatkom decembra 1914 slávnostná bohoslužba, ktorú viedli Albín Tóth, profesor a Eugen Kluž (Jenő Kolos) Kiss, riaditeľ Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave.