A Társalgási Egylet közgyűlése - (-)
Obsiahly článok hodnotí činnosť Konverzačného spolku (tzv. Pánskeho kasína) za uplynulé obdobie. V diskusii 83. riadneho zhromaždenia dňa 21. 12. 1914 vystúpili: Dr. Dezider (Dezső) Pósch, predseda a pokladník Ladislav (László) Váry.