Főigazgatói látogatás
Hlavný školský inšpektor obvodu Banská Bystrica, do ktorého spadajú aj dve rožňavské gymnáziá, navštívil v dňoch 9. - 13. 12. 1914 Rožňavu, aby previedol na týchto dvoch vzdelávacích ústavoch inšpekciu. O výsledkoch svojej návštevy sa vyjadril kladne.