Papnevelő intézet...
Správa o tom, že stavebné práce na dokončení kaplnky v biskupskom seminári v Rožňave sa chýlia k záveru v decembri 1914. Pracovný harmonogram sa nedodržal kvôli vojnovým udalostiam. Stavebné plány vyhotovil Gyula Schmidt, budapestiansky architekt, staviteľom je rožňavský remeselník Jozef (József) Szleboda.