Hadifogságban
Správa o zajatí Emila Regeho, námorného dôstojníka pri brehoch Ameriky. Vojenskú službu vykonával na obchodnej lodi. Zajali ho anglické vojská. Jeho otec Karol (Károly) Rege bol výrobcom kočov v Rožňave. Miesto jeho pobytu v zajatí nie je známe.