Városi közgyűlés
Pod vedením mešťanostu Dr. Jozefa (József) Póscha sa konalo zasadanie mestského zastupiteľstva v Rožňave. Z obsahu: zoznam virilistov (predloženie, určenie náhradníka za mestského zverolekára Arpáda Krausza, ktorý musel narukovať, preverenie hospodárenia žandárskeho kapitanátu v meste, ročné vyhodnotenie v penzijnej pokladni za rok 1913.