Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]
Text z dražobného oznamu o verejnej dražne, ktorá sa uskutoční v Medzilaborciach 7. februára 1910. Dražiteľkou je Józsefné [?] Rubin a vydražovanou je Hana (Háni) Friedman. Jej majetky sú zapísané v pozemkovej knihe Medzilaboriec č. 2-3/AI.