A büntetőtörvénykönyv módositása és az iskolák - Dudás, [Július], 1861-1911
Výklad novelizovaného trestného zákonníka aplikovaného na mládež. Analýzu predkladá Július (Gyula) Dudás, riaditeľ župnej školskej expozitúry z Humenného 20. januára 1910