Egyházkerületi közgyűlés
Správa o príprave účastníkov obvodného zasadania evanjelickej a. v. cirkvi v Nyiregyháza (HU) za oblasť Gemersko-malohontskej župy - biskupa Henricha Gedulya a obvodného inšpektora Arpáda Szentiványho. Zasadanie sa má konať v dňoch 8 - 12. 07. 1912