Jónás Árpád
Hudobná kapela Arpáda Jónása z Revúcej podpísala umeleckú zmluvu na vystúpenia v Starom Smokovci na celú sezónu 1913. Do Revúcej sa vráti až pozde na jeseň. Kapela má dobré meno v kúpeľnom prostredí Tatier.