Fodor Lajos tanár könyve - Gyulai, Alexander
Hodnotenie publikácie A társadalmi kérdés lényege (Podstata spoločenskej otázky) z pera penzionovaného profesora Štátnej vyššej obchodnej školy v Revúcej - Ľudovíta (Lajos) Fodora. Vyšla tlačou a je v predaji u Dezidera (Dezső) Fehéra v revúcej za 1 korunu 20 halierov. Ľudovít (Lajos) Fodor publikoval aj v budapeštianskych novinách. [Literatúra: Petrik 1911-1920, 1, s. 270].