Körlevél
Dňa 21. 12. 1914 vyšiel pastiersky list č. 27/1914 rožňavského diecézneho rímskokatolíckeho biskupa Ľudovíta (Lajos) Balás sipekiho. Z obsahu: 1. 01. 1915 večer o 18, 00 hod. sa majú konať omše zasvätené Božskému srdcu Ježišovmu. Ďalej pastiersky list obsahuje nariadenia ohľadom duchovných služieb v nemocniciach a vo vojenských opatrovniach.