Karácsonyi szünidő
Vianočné prázdniny na Katolíckom hlavnom gymnáziu v Rožňave potrvajú od 20. 12. 1914 do 6. 01. 1915. Žiaci Biskupského seminára v Rožňave musia kvôli drahote tráviť prázdniny doma - okrem teológov, ktorí sa pripravujú na polročné skúšky.