Iskolai hirek
Správa o zahájení vyučovania na Katolíckom hlavnom gymnáziu v Košiciach (Premontrei főgimnázium, Kassa) a na Štátnej vyššej reálnej škole (Állami főreáliskola, Kassa) v Košiciach odo dňa 28. 12. 1914.