Vármegyei Gazdasági Egyesületi közgyűlés
Výročné zhromaždenie Gemersko-malohontského gazdovského spolku dňa 13. 10. 1912 v Jesenskom otvoril politik, parlamentný poslanec a statkár v obci Gemer - Arpád Sentiváni (Árpád Szentiványi) svojím prejavom.