Kinevezés
Minister školstva vymenoval na miesto profesora účtovníctva a obchodnej korešpondencie na Štátnej vyššej obchodnej škole v Revúcej (Állami felső kereskedelmi iskola, Rőcze) Vojtecha (Béla) Csipéka v októbri 1912.