Uj közjegyzőség Tornalján
Podľa nového návrhu má byť od januára 1913 rozdelený Kráľovský obvodný notariát v Rožňave (Kir. közjegyzőség, Rozsnyó) na dva samostatné - rožňavský a šafárikovský (tornalyai).