A homonnai nőegylet táncmulatsága - T.
Referát zo spoločenskej zábavy, ktorú v Humennom dňa 15. 01. 1910 zorganizoval Humenský dobročinný ženský spolok (A homonnai Jótékony Nőegylet). Pozostávala z ochotníckeho divadelného predstavenia "Cestovanie v ústrety vdovstvu" (Utazás az özvegységfelé) a z tanečnej zábavy. Menoslov účinkujúcich.