Nyilvános nyugtázás ! - A Parancsnokság
Verejné vyúčtovanie zo spoločenskej zábavy, ktorú zorganizoval hasičský zbor v Humennom dňa 9. 01. 1910. Menoslov predplatiteľov a menoslov prispievateľov. Čistý príjem 324,59 korún. Vyúčtovanie datované 18. 01. 1910.