A Kath. Kör
Správa o pripravovanej spoločenskej zábave, ktorú usporiada Humenský katolícky kruh (A homonna Katolikus Kör) v Humennom dňa 6. 02. 1910. Účasť prisĺúbil aj staručký opát-farár Agustín (Ágost) Szkurkay.